מה יכול להיות יותר מושלם מאשר פחזניה מושלמת (או אולי פחזניות?) לצד התה או הקפה? מדובר על אחד הפינוקים המושלמים ביותר, אשר משתלבים מצוין ביום רע שבו יש צורך בהעלאת מצב הרוח, או ביום טוב, שבו יש צורך לחגוג את החיים הטובים. לא חשוב היכן אתם נמצאים, מה מצב הרוח שלכם או כיצד אתם מרגישים, בכל מקרה, פחזניות מהוות את התוספת האידיאלית ליום שלכם. אומנם ישנם אנשים שבוחרים לרכוש את הפחזניות שלהם, אך לא ניתן כלל להשוות בין פחזניות ביתיות וטריות, לבין פחזניות מסחריות הנמכרות בסופרים או בקונדיטוריות השונות. למעשה חשוב להבין כי כל אחד יכול להכין פחזניות בנוחות הביתית שלו, כאשר יש צורך רק להכיר את הטיפים השונים על מנת להבטיח פחזניות מושלמות שלא ניתן לעמוד בפניהן.
> הכירו! סדנת פחזניות עם לייזה תובל
כיצד להפוך כל פחזניה לפחזניה מושלמת?
מי שיבחר להשקיע בהכנה ביתית של פחזניות, יוכל ליהנות מטעמים ייחודיים שלא ניתן לטעום בשום מקום אחר. אך כמובן שחשוב לזכור כי מדובר על תהליך למידה, לכן גם אם הפחזניות הראשונות שלכם לא יצאו מושלם, אל תוותרו ואל תתייאשו!
חשוב לזכור כי הבצק המשמש להכנת פחזניות הינו בצק מיוחד הנקרא בצק רבוך. מדובר על בצק מבושל, המכיל תערובת של קמח ונוזלים היוצרים תערובת דביקה, אשר מעניקה את הטעם הייחודי לפחזניות. ככל שהבישול של התערובת נמשך, כך העמילן שמצוי בקמח אמור לספוג את הנוזלים השונים, דבר שהופך עם הזמן לבצק חלק ואחיד. בשלב הבא חשוב לתת לבצק להתקרר מעט, ורק לאחר מכן להוסיף אליו את הביצים בצורה הדרגתית, תוך כדי היעזרות במיקסר עם וו גיטרה. בצק שלא יהיה מספיק קר, יגרום לבישול הביצים, ובכך יפחית את פוטנציאל ההתנפחות של הפחזניות. מי שיוסיף את הביצים בבת אחת, יגרום להתפרקות הבצק, דבר שיצריך לא מעט עבודה כדי לחבר אותו מחדש. מומלץ לעבוד עם שקית זילוף חזקה ואיכותית, היות ושקיות זילוף זולות עלולות להיקרע באמצע התהליך, קראו עוד בלינק.
לסיכום, ניתן למצוא היום ברשת לא מעט טיפים לגבי הדרך האידיאלית להפוך פחזניה לפחזניה מושלמת. מומלץ לנסות ולהתנסות מניסיון אישי.