shadow

משרד עורכי דין שעוצב כהלכה הוא מקום שנוח לשהות בו, מקום שעוטף את הלקוח הפוטנציאלי והלקוחות הקבועים בתחושה שהיא מעין שילוב של נוחות מקסימאלית לצד פעילות שוקקת חיים – תנועה ומנוחה, בהילות ודחיפות לצד שקט וביטחון.

במידה והצלחתם להפיק תחושות אלו בעיצוב משרד עורכי דין, יצרתם את התמהיל המושלם בו הלקוח יודע שהוא בידיים טובות, מרגיש בטוח לגמרי, אך מודע לחשיבות הפעילות המתקיימת בין כותלי המשרד, וכי הוא בידיים טובות.

מי שלוקח ברצינות את עיצוב משרד עורכי הדין שלו, לוקח ברצינות את העבודה שלו, והמרחב בו עו"ד בוחר לעבוד מקרין לא מעט על האופי בו הוא מתייחס לכל דבר בחיים – וכמות כובד הראש שהוא משקיע בכל מהלך ומהלך.

סוגי עיצוב משרד עורכי דין

המלאכה של עיצוב משרד עורכי דין מתחילה ונגמרת באופי עורך-הדין והלקוחות שלו, ואלו נשענים לא מעט על תחום העיסוק. עריכת דין ומשפטים מתחלקים לאינספור תתי-נושאים והתמחויות, ולא יכול להיות שעיצוב משרד של עורך-דין המתמחה בנדל"ן עסקי יהיה זהה לעיצוב משרדו של עו"ד מומחה בגישור לשלום בית.

לכן, על המעצב לרדת לעובי הקורה ולהבין מעט יותר על התחום בו מתמחים עורכי הדין במשרד שיש לעצב. הבנה זו כוללת הבנה של החתך הדמוגרפי של הלקוחות הפוטנציאלים והקיימים של עורך הדין, הבנה של הסכומים המדוברים בתחום זה, וכמובן, הרצונות והסגנון האישי של עורך או עורכי הדין שיבלו שעות רבות במשרדם המעוצב.

ריהוט חובה בעיצוב משרד עורכי דין

רשימה קצרה זו תשפוך אור על החלק הפונקציונאלי של אותם רהיטי חובה שיש לקחת בחשבון כשמעצבים מרחב של משרד עורכי דין.

אולם הקבלה דורש מספר כיסאות נוחים, רצוי ספות נוחות, שולחן קפה ומרחב בו נוח לנוח שעה קלה לקראת הפגישה הקרבה ולברר שוב כי בידינו כל המסמכים הדרושים. מרחב זה צריך להיות נוח ונעים.

עיצוב המטבחון הוא לטובת העובדים, וחשוב להקרין יעילות לצד נוחות ופונקציונאליות מרבית במרחב שהוא לרוב יחסית קטן.

ספות וכורסאות, שולחנות מרשימים לישיבות וכשולחנות עבודה, וכיסאות נוחים במיוחד בהם ישבו עורכי הדין, לצד כיסאות קצת פחות נוחים למקום בו לרוב יושבים עורכי הדין מן הצד השני.